ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ ! .... αναλυτικά
kubeo coffee company
Λίγα Λόγια Για Μας
Το πάθος μας για το ποιοτικό καφέ μας οδήγησε στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Στην διάρκεια της αναζήτησης για το καλύτερο, ανακαλύψαμε ένα κόσμο γεμάτο υπέροχες γεύσεις και αρώματα.ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ
Είμαστε παθιασμένοι με τον καφέ. Τόσο που οδηγηθήκαμε στην αναζήτηση των κορυφαίων παραγωγών καφέ. Καφετί, φρέσκο-καβουρντισμένοι, λαχταριστοί κόκκοι από όλες τις άκρες της γής, ένας πλανήτης γεύσεων, ένα πάθος που δεν ξεπερνιέται.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΚΑΦΕΣ
Η τέχνη του χειροποίητου καφέ απαιτεί να γνωρίζεις το μοναδικό χαρακτήρα του, ώστε να απολαμβάνεις την πλήρη γεύση του, μέσα από κάθε καβουρντισμένο κόκκο. Αύτο είναι το Kubeo Coffee.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν λαμβάνουμε email ή σχόλια πελατών μας και μη, με διάφορες γνώμες σχετικά με την ιστοσελίδα μας, την συσκευασία μας, σχετικά με το καφέ και γενικότερα email με σχόλια θετικά ή αρνητικά. Τα θετικά σχόλια μας βοηθούν ηθικά να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε γιατί βλέπουμε πως σας εκφράζει και εκφράζει και εμάς που το ξεκινήσαμε. Τα αρνητικά σχόλια από την άλλη, μας κάνουν να γίνουμε καλύτεροι και αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε και επιδιώκουμε.

Στόχος μας ήταν και παραμένει να είναι η διανομή υψηλής ποιότητας καφέ από όλο τον κόσμο, τα οποία διαφέρουν ριζικά σε ποιότητα, άρωμα και γεύση από αυτά που βρίσκουμε στα super market.

Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα τη δουλειά μας και να μας αφήσετε να σας ταξιδέψουμε σε μέρη μακρινά. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Email: info@kubeo.gr

Η ομάδα του Kubeo Coffee
Συνέχεια