ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ ! .... αναλυτικά
kubeo coffee company
Πληροφορίες Αποστολής
-10% στην κατηγορία Αρωματισμένος Καφές

με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού kubeo316 για παραγγελίες άνω των 10 €...


ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Όλες οι παραγγελίες μας μεταφέρονται πανελλαδικά μέσω αξιόπιστης εταιρείας ταχυμεταφορών και παράδοση την επόμενη μέρα στην πόρτα του σπιτιού σας. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται, μέσα σε 48 ώρες απο τη στιγμή που οριστικοποιηθούν.

Τιμές Αποστολής Πανελλαδικά:

 
Βάρος Εταιρεία Ταχυμεταφορών
500 gr2,95
1000 gr3,25
ΔΩΡΕΑΝ! - Μέχρι 31/6/15
Άνω των 29 €
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, πλέον έξοδα αντικαταβολής.
map of greece
  • Οι τιμές αποστολής εντός Ελλάδος ξεκινούν από 2,95 EUR και πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Προϊόντα που αποστέλλονται με αντικαταβολή έχουν έξτρα έξοδα αντικαταβολής 1,95 EUR.
  • Παραγγελίες που λαμβάνουμε Σάββατο ή Κυριακή αποστέλλονται Δευτέρα.
  • Δεν ευθυνόμαστε για τις καθυστερήσεις της εταιρεία ταχυμεταφορών.
  • Η εταιρεία courier ΔΕΝ επικοινωνεί ΠΑΝΤΑ τηλεφωνικά πριν από τις παράδοσεις. Καλό λοιπόν είναι να σημειώνετε κατά την ώρα της παραγγελίας σας ποιες ώρες (τρίωρο π.χ. 12:00-3:00) σας εξυπηρετούν για να παραλάβετε. Η εταιρεία courier παραδίδει από τις 12 έως τις 19 00 μμ.
  • Σε περίπτωση τρίτης αποτυχημένης προσπάθειας παράδοσης η παραγγελία σας θα επιστραφεί σε εμάς. Για να σταλεί πάλι η παραγγελία ο πελάτης θα επιβαρυνθεί επιπλέον τα έξοδα της δεύτερης αποστολής.
  • Η αποστολή των παραγγελιών της Παρασκευής (μετά απο 2:00μμ), γίνεται την Δευτέρα καθώς το Σάββατο δεν λειτουργεί η εταιρεία ταχυμεταφορών.


Όλες οι παραγγελίες μας συσκευάζονται σε κουτί που πλαστικοποιείτε ή έχει ταινία για λόγους ασφαλείας. Εφόσον είχε παραβιαστεί του κουτί ή η πλαστική του επένδυση (μεμβράνη), θα πρέπει να αρνηθείτε την παραλαβή του.